Onze diensten

Proudies combineert het beste van een digitaal bureau met dat van een uitgever om het verhaal van jouw merk te vertellen. Wij leveren ideeën, content en campagnes door creativiteit, data-gedreven inzichten & samenwerking.

Strategie

Vanuit onze data-gedreven inzichten zetten we een duidelijke strategie en concept neer ondersteunt met doeltreffende en kwaliteitsvolle contentmarketing.
Meer informatie >

Content Creatie

Genereer hoge engagement en conversie door de combinatie van de juiste content, campagne en doelgroep. Een brug tussen jouw marketingdoelstellingen en de interesse van onze lezers.
Meer informatie >

Promotie

Via onze kanalen een laagdrempelige manier om jouw product of service onder de aandacht met tijdelijke campagnes die op maat gemaakt worden.
Meer informatie >

Leadgeneratie

Wij helpen je bij het opzetten van een leadcampagne, content én lopen de leads na op kwaliteit. Zo weet je zeker dat je de juiste doelgroep bereikt.
Meer informatie >

Kennispartner

Met een abonnement als kennispartners krijg je maandelijks op maat gemaakte content en inzichten via onze data-room en kanalen. Krijg toegang tot een 360 graden inzichten dashboard over de snelst groeiende doelgroep van de wereld.
Meer informatie >

Onze doelgroep

Proudies richt zich op de nieuwe generatie 60 tot 70 jarigen. Avontuurlijk ingesteld, sociaal en levenslustig. Een snel groeiende en grote doelgroep die actief in het leven staat.
40% is man en 60% is vrouw
De gemiddelde leeftijd is 62 jaar
Proudies heeft een bereik door heel Nederland
55% is gepensioneerd

Verbind en bereik 60+

Met ons team van marketeers, editors, schrijvers, fotografen en experts zetten we ons dagelijks in om nieuwe en waardevolle content te ontwikkelen die haarfijn aansluiten bij ons publiek.
45.000+
Bezoekers per maand
15.000+
Proudies leden
8+
Content formats

Waarom Proudies

Neem contact op

Niche Focus

Onze advertenties en content bereiken een doelgroep die via traditionele media moeilijk te bereiken is.

Data-gedreven

Vanuit onze data-room creëren wij concepten en content op basis van gemeten behoeftes en interesses.

Op maat

Onze content wordt professioneel ontwikkeld om kwaliteit en creativiteit te waarborgen.

Onze formats

Voor merken en werkgevers ontwikkelen wij producten die inspelen op de behoeftes van ons publiek. Naast het ontwikkelen van vernieuwende formats voor ons publiek, creëren we onze campagnes en strategieën op maat dat past bij jouw merk of bedrijf.

Van podcasts tot verhalen, van lezingen tot aan onze socials - er is voor ieder wat wils.

Blijf op de hoogte

Volg ons om wekelijkse updates en inzichten te ontvangen over de 60+ levensstijl.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.