Voor werkgevers

Bij Proudies helpen wij werkgevers bij zowel het aantrekken als behouden van ervaren talenten. Oudere werknemers brengen een schat aan ervaring en wijsheid mee die, in combinatie met de frisse blik en energie van de jongere generaties, een dynamische werkomgeving creëert waarin teams topprestaties kunnen leveren.

Proudies Werkt

Op zoek naar ervaren talenten die loyaal, productief en leergierig zijn? Breng dan jouw vacatures onder de aandacht bij ons 60+ publiek. Wij regelen de leukste vacatures en de beste mensen. Kwalitatief, simpel en altijd op een manier die bij jou past.

Oudere werknemers brengen een schat aan ervaring en wijsheid mee die, in combinatie met de frisse blik en energie de jongere generaties, een dynamische werkomgeving creëert waarin teams topprestraties kunnen leveren.

Proudies Offboarding Programma

Ondersteun jouw medewerkers in de voorbereiding van hun pensioen én haal het maximale uit jouw werknemers in deze laatste werkperiode. Bevorder een duurzaam werkgeverschap door het maximale uit jouw medewerkers in de laatste werkperiode te halen met het programma. En zorg dat:

- Geen kennis verloren gaat;
- Oud werknemers een ambassadeur worden van jullie bedrijf;
- Werknemers bewust worden om mogelijk parttime te blijven werken;
- Waardevolle feedback en data over jullie werkgeverschap.

Let’s have a chat

Meer informatie hoe wij helpen bij een leeftijdsloze organisatie? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Voornaam
Achternaam
Email
Organisatie
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.